Ylang Ylang - Egzotiškiausias Eterinis Aliejus Moteriškoms Galioms

 

Šio augalo, kaip eterinio aliejaus naudojimas aromaterapijos tikslams, siekia 1866 metus, Molucca (Indonezija) salose. Žymus Amerikos botanikas James A.Duke ne veltui YLANG - YLANG savo mokslinėse knygose vadina „Kvepalų karaliene“.

Ylang-ylang (kanangų žiedų) eterinio aliejaus pavadinimas kilęs iš žodžio „Ylang“, reiškiančio „laukinė gamta“. Pagal atskirus regionus, šis augalas naudojamas skirtingai. Malaizijoje, Indonezijoje šis auagalas naudojamas iškilmingoms ceremonijoms dekoruoti, puošti moterų plaukus. Balio saloje šio augalo žiedais aromatizuojamos spintelės, drabužinės.

Šis eterinis aliejus yra vienas iš žavingiausių egzotiškų, gėlinių kvapų. Neįprastai stipri pirminė nata blėsta lėtai, elegantiškai išlaikydama gėlinį ir labai saldų kvapą, keliantį pojūtį apie tikrus žiedus. Tai tipinis balzamiškai gėlinis aromatas.

  • Šis eterinis aliejus yra puiki priemonė nerimo, apatijos, depresijos simptomams mažinti.
  • Jis gausus natūralių raminamųjų, antiseptinių ir savybių.
  • Ylang-ylang eterinis aliejus veikia kaip afrodiziakas, pažadindamas jausmingumą, tačiau tuo pat metu suteikdamas ir harmonizuojančių savybių.
  • Šis eterinis aliejus stiprina nagus, šalina nagų sluoksniavimąsi ar lūžinėjimą.
  • Ylang-ylang savybės padeda kontroliuoja kraujospūdį. Taip pat naudojamas odos priežiūrai, atjaunina, lygina odą, bei atkuria jaunystę.
  • Ylang - ylang aliejus itin vertinamas kosmetologijoje. Jis naudojamas kaip stangrinanti, odos jaunystę puoselėjanti priemonė, palaikanti odos drėgmės balansą.
  • Šis aromatas puikiai atbaido uodus.

Kaip ir kiti eteriniai aliejai gali būti naudojamas patalpų valymui, dezinfekcijai ir aromatizacijai.
Įsigykite Ylang Ylang eterinį aliejų - ČIA