Sąmoningas šokis | Saulės Mandala

“Šokis yra paslėpta sielos kalba.” Martha Graham

Sąmoningas šokis. Kas tai? Tiesiog šokis moteriai gali suteikti daug nuostabių pojūčių ir teigiamos energijos, o sąmoningas šokis – suteikia galimybę pažinti save, savo kūną ir šokio metu galite pajusti kaip teka jumyse gyvybinė energija. Tai gili, harmonizuojanti, praktika ne tik moterims, kurios metu subalansuojame energiją, kūną, emocijas ir jausmus. Šokio metu sąmoningai ir giliai kvėpuojame, stebėdamos savo pojūčius, ateinančius jausmus. Šokis tampa nepaprastas. Per moters kūną teka Dieviška muzika, klausotės kūno, ko jis nori, kurią kūno dalį norisi judinti, leidžiate viskam būti, atsiduodate tėkmei. Atrandate vienybę su kūnu, gerbiate jį, mylite jį.

Moteris – Deivė – tai moteris, kuri pažįsta save, pažįsta savo kūną, stebi savo emocijas, priima jas ir sąmoningai renkasi būti ar nebūti su jomis. Tai moteris, kuri gerbia savo kūną ir yra santykyje su juo. Sąmoningas šokis suteikia galimybę atkurti tą ryšį.

Ši praktika naudinga fiziniam kūnui. Geriname kraujotaką, limfos tekėjimą, smegenų darbą. Kartu su kvėpavimu judindamos klubus ir visą kūną – masažuojame savo vidinius organus, gimdą. Stipriname rankas, kojas, nugarą, tobuliname plastiką, aktyviname imuninę sistemą. Pažindami sąmoningą šokį, galime paleisti įvairias emocijas, tai lyg meditacija, savęs patyrimas. Šokio metu skleidžiasi moteriškumas. Kvėpavimo dėka energija laisvai teka mūsų kūnu. Tuo pačiu metu mes patiriame šokį, džiaugsmo ir meilės pojūtį, generuojame ir dalinamės energija.

Per dieną skirkite bent keletą minučių sąmoningam šokiui ir pamatysite kaip keičiasi Jūsų jausmai, savijauta ir vis labiau ir labiau pažįstate save.

Šokis - tai meilė, kuri skleidžiasi mumyse.