Nurimk, atsipalaiduok, įkvėpk | Saulės Mandala

Eteriniai aliejai nuo nerimo ir streso

Dovanoju Tau...Ramybę. Tokią išskirtinę, kurią gali pajusti tik pasivaikščiojęs levandų laukuose ankstų rytą ir stebėdamas kylantį rūką virš žemės!

Užsimerk - išgirsk - užuosk - paliesk - pamatyk - išjausk

Sunku patirti Ramybę? Dažnai kovoji su stresu ir nerimu? Stenkis puoselėti ryšį su savo vidumi, palepink save geriausiais dalykais, pasikliauk Aromaterapija.

Dalinamės su Jumis eteriniais aliejais, kurie padės grąžinti dvasinę pusiausvyrą, nuramins, skatins pilnavertį atsipalaidavimą bei poilsį.

Eteriniai aliejai nuo streso ir nerimo

  • Mėgaukis aromaterapinėmis voniomis, atpalaiduojančiu masažu. Eteriniai aliejai padės atsipalaiduoti ir atitrūkti nuo neigiamų emocijų lavinos, nuteiks ramiam poilsiui.
  • Naudok eterinius aliejus patalpų aromatizavimui. Aromaterapiniai eteriniai aliejai patalpoje skleis malonų aromatą ir teigiamai veiks Jūsų emocijas ir fizinį kūną.
  • Eteriniai aliejai teigiamai veikia nervų sistemą, džiugina, ramina, kreipia minčių eigą pozityvia linkme.
  • Pasikvėpink mėgstamu eteriniu aromatu ir mėgaukis svajingu ir stulbinančiu aromatu. Jazminų, Rožių, Nerolio eterinių aliejai mišiniai įkvėps Jus kasdien siekti šiek tiek daugiau!

"Gyvenimas yra vienas, ir jis yra TIK mūsų, todėl pasirūpink savimi, pradedant nuo dvasinės būklės. Tegul aromaterapija lydi Tave kasdien!"