Natūrali apsauga nuo virusų | Saulės Mandala

Apsauga nuo virusų | Ligų profilaktikai
Šaltasis metų laikas - nemenkas išbandymas visai šeimai. Siaučiantys virusai daugumai kelia nerimą. Kiekvienai mamai ir tėčui neramu dėl savo vaikų, linkime Jiems paties geriausio.
Mes norime pasidalinti savo patirtimi. Pirmiausia, šeimos gerovė priklauso nuo emocinės būsenos. Praeitais metais nuotolinis mokymas sukėlė daug nerimo ir streso (šeimoje 5 mokyklinio amžiaus vaikai). Pamokų ir išgyvenimų turėjome labai daug. Pamoka NUMERIS 1 - suvaldyti ir įveikti STRESĄ. Pasirūpinkite savo emocine higiena, laisvu laiku atsipalaiduokite, fizinis išsikrovimas padeda nurimti, kvėpuokite, klausykitės raminančios, meditacinės muzikos, padarykite vienas kitam masažus, gerkite daug arbatžolių arbatos!
Mes, Saulės Mandalos šeima, rekomenduojame naudoti natūralias priemones, kurios padės išvengti negalavimų, apsisaugoti nuo virusų ir visokeriopai stiprinti savo imunitetą. Juk stiprios ir sveikos mamos ir tėčiai - stiprūs vaikai. 
Rekomenduojame šiuos eterinius aliejus (gvazdikėlių, eukaliptų, arbatmedžių, mėtų, rozmarinų) garinti patalpose prasidėjus šaltajam metų sezonui, kai už lango siautėja įvairūs virusai, juk net ir pačiam stipriausiam imunitetui reikia pagalbos.

Stebuklinga GALIA

Aplenkite virusus, pasirūpinkite savo šeimos gerove, padėkite sau ir savo artimiesiems išlikti sveikiems bei gerai jaustis. 5 eteriniai aliejai, kurie tiesiog privalo apsigyventi Jūsų kvapnioje šeimos vaistinėlėje:

  • Arbatmedžių: stimuliuoja imuninę sistemą ir padeda apsisaugoti nuo įvairiausių peršalimo ligų. Kai jaučiate, kad kabinasi peršalimas, įtrinkite keletą lašelių gryno arbatmedžių aliejaus į padų odą. Tinka naudoti masažams, pirtims, aromatinėse voniose, kompresams ir t.t.
  • Eukaliptų: nepakeičiama atsikosėjimą lengvinanti priemonė. Padeda sumažinti galvos skausmus, pagerinti emocines būkles: dėmesio koncentraciją, mieguistumą, nuovargį. Puikiai tinka inhaliacijoms ir masažams (2-4 lašus eterinio aliejaus įlasinti į bet kokį masažinį aliejų ir pamasažuokite krūtinę, nugarą, kojas, rankas, pėdas).
  • Mėtų: padeda lengviau įveikti peršalimo simptomus. Lengvina atsikosėjimą, padeda sumažinti įvairaus pobūdžio skausmus, migreną, lengvina kvėpavimą. Puikiai tinka patalpų aromatizavimui, inhaliacijoms, vonioms, saunoms, masažams, kompresams.
  • Gvazdikėlių: puikiai tinka imuninei sistemai stimuliuoti. Sumaišykite 1 lašą gvazdikėlių eterinio aliejaus su 10 ml augalinio aliejaus ir gerai ištrinkite padus. Inhaliacijoms: 1-2 lašus gvazdikėlių eterinio aliejaus įlašinkite į karštą vandenį ir kvėpuokite garais.
  • Rozmarinų: malonus, bet aštrokas, žolinis aromatas, labai naudingas kvėpavimo sistemai. Gali būti puiki profilaktinė priemonė užklupus slogai. Kai nosis "užsikimšusi", garinkite rozmarinų eterinį aliejų difuzoriuje. Tai - puiki priemonė padedanti vėl atgauti uoslę. 

Namie plaunant grindis ar drėgna šluoste valant paviršius, į kibirą vandens įlašinkite 2-5 lapus gvazdikėlių, tiek pat eukaliptų ir 2 lašus arbatmedžių aliejaus. Tokiu būdu dezinfekuosite aplinką ir paviršius.

Tai tik kelios naudingos šių eterinių aliejų savybės, atraskite visas.

Apsauga nuo virusų | Ligų profilaktikai

Išbandykite natūralią apsaugą nuo virusų

Įveikite virusus! Eterinius aliejus garinkite namuose/darbe prasidėjus šaltajam metų sezonui - RUDENIUI! Rekomenduojame išbandyti natūralią Rudens apsaugą nuo virusų. Derinkite skirtingus kvapus, ir pažinkite juos.

Pvz: Gvazdikėlių eterinis aliejus puikiai dera su apelsinų, greipfrutų, eukaliptų, pelargonijų, bergamočių, cinamonų, levandų, citrinų, rozmarinų, rožių, Ylang-Ylang, bazilikų, imbierų, muskatų, juodųjų pipirų eteriniais aliejais!

Apsauga nuo virusų | Ligos

 

Pradėkime stiprinti savo imunitetą jau DABAR!! Daugiau informacijos apie mūsų eterinius aliejus rasite ČIA.