Kvapus naikinanti dulksna Jūsų kasdieniam gyvenimui | Saulės Mandala

Kvapus naikinanti dulksna Jūsų kasdieniam gyvenimui

Jei kada nors naudojote kvapus naikinančią dulksną, tikriausiai jau žinote jos teikiamą naudą mūsų kasdieniam gyvenimui. O jei ne, tada nustebsite sužinoję, kad ši priemonė tinka ne tik atgaivinti jogos kilimėlį (užtikrina nuolatinę kilimėlio švarą ir gaivumą – „Supa Dupa“), bet ir yra plačiai naudojama kasdienybėje: batams, skalbiniams, patalynei, žaislams, baldams, automobilio salonams ir t.t.

Kvapus naikinančios dulksnos kasdienam gyvenimui

Naudojimo būdai:

Batams: Galite naudoti kaip batų purškiklį. Jame esantys eteriniai aliejai suteikia papildomo šviežumo, pašalina blogą kvapą ir naikina mikrobus. Norite panaikinti blogą batų kvapą? Naudokite kvapus naikinančią dulksną „Lavender“. Levandos padeda dezinfekuoti paviršius, turi antibakterinių savybių, todėl yra dažnai naudojamos valymo priemonėse. Levandos turi lengvą ir malonų aromatą. Įpurškite kvapus naikinančią dulksną „Lavender“ į kiekvieną batą ir palikite juos nakčiai. Levandos ne tik pašalins nemalonų kvapą, bet ir neleis batuose kauptis bakterijoms.

Skalbiniams/patalynei: Užpurkškite kvapus naikinančią dulksną „Lavender“ ant patalynės ir mėgaukitės gaiviu kvapu, kuris apgaubs jūsų kūną saldžiam miegui. Juk levandų eterinis aliejus yra naudingas norint paskatinti ramų miegą. Kvapus naikinanti dulksna „Lavender“ puikiai tiks atgaivinti patalynę ir pajusti ramybės antplūdį. Aromatas įsigeria į audinį ir ilgam laikui sukuria švaros ir gaivumo jausmą.

Žaislams/ baldams valyti: Norėdami greitai ir efektyviai dezinfekuoti vaikų žaislus ar baldus, naudokite dulksną, kuri suteiks švarumo ir gaivumo jausmą. Kvapus naikinanti dulksna „Energyzing“ – su citrinų, bergamotės ir mėtų eteriniais aliejais ne tik pakels nuotaiką, bet ir suteiks energijos, dezodoruos blogus kvapus, naikins bakterijas ir virusus. Puiki priemonė energijos antplūdžiui. Naudokite automobilio salonui ar avalynei.

Tualetui: Norite suteikti gaivų kvapą vonios kambariui? Naudokite šią dulksną, kuri pašalins nemalonų kvapą. Jau po vieno purkštelėjimo juntamas intensyvus aromatas. Dažnai vonios kambaryje jaučiate pelėsio, drėgmės ar kitus nepageidaujamus kvapus, naudokite kvapus naikinančias dulksnas ir mėgaukitės gaivos pliūpsniu.

YPATYBĖS: 

  • Kvapus naikinančios dulksnos – puikiai gelbėja kasdienėse gyvenimo situacijose, kai norisi papildomo gaivos pliūpsnio.
  • Kvėpinkite vonios kambarį, automobilio saloną, spintas.
  • Naudokite tiek esant poreikiui neutralizuoti nemalonius kvapus, tiek prieš ateinant svečiams, ar bet kada, kai manote, kad to reikia...
  • Kompaktiškas buteliukas, kuris telpa net į pačias mažiausias rankines, kuprines ir kitus krepšius bei dėklus. Idealiai tinka naudoti kelionėse. Tai leidžia mėgstamam kvapui keliauti su Jumis visur ir visada.
  • Eteriniai aliejai dezinfekuoja ir dezodoruoja.
  • Gaivus, švarus ir neerzinantis kvapas.
Kvapus naikinanti dulksna Jūsų kasdieniam gyvenimui

Turime šias tris kvapus naikinančias dulksnas ir kviečiame išbandyti:

„Supa Dupa“ - cinamono ir gvazdikelių eteriniai aliejai taip pat skatina metabolizmą, kelia nuotaiką, o citrinų eterinis aliejus padeda atsipalaiduoti.

„Lavender“- idealiai tinka išlaikyti psichikos pusiausvyrą. Tai ne tik atpalaiduoja protą, bet ir sumažina stresą. Tiesiog papurkškite ir leiskite levandų aliejui palikti gaivų, atpalaiduojantį kvapą.

„Energizing“ – pagyvina pojūčius, citrinų ir bergamočių aliejų kvapas pakelia nuotaiką ir paruošia treniruotei.

Mėgaukitės švara ir gaiva kasdien!