Kajeputas - mistinis augalas su magiškomis galiomis jūsų sveikatai?

Jeigu nesate niekada girdėję apie kajeputą, jus ne vieni. Tarp kitko, daug kas apie šį augalą mažai arba nieko nežino. Tačiau kodėl jis toks stebuklingas?
Kajeputo pavadinimas kilęs ir Indonezijos žodžių “kayu putih” reiškiančių “baltas medis”.
Ši medžių rūšis turi balkšvą kamieną ir į popierių panašią tekstūra. Jūs pamanysite jog tai beržas! Deja, šis medis auga tik Indonezijoje.
Taigi, iš šio medžio distiliuojant vandens garais, aliejus yra malonios tekstūros, gaivinančio, citrusų ir hiacintų užuominų, turinčio kvapo.
Peržvelkime magiškus kajaputo privalumus.
Kovoja su infekcijomis ir virusais
Antibakterinės, antivirusinės ir antigrybelinės kajeputo savybės saugo imuninę sistemą nuo infekcijų ir virusų. Įdomus faktas, jog kajeputų eterinis aliejus buvo naudojamas žaizdų, gripo, kosulio, grybelinių infekcijų gydymui, karščiavimo malšinimui ir daug kitų. Studijos atliktos 2018 metais įrodė, jog pagrindinė savybė, kodėl kajaputas taip gerai kovoja su infekcijomis yra alfa terpinolis, natūrali kajaputo sudedamoji dalis.
Žaizdoms ir įbrėžimams gydyti užlašinkite kelis lašus kajeputų aliejaus ant kokosų aliejaus ir patrinkite ir nuplaukite žaizdą. Kartokite kasdien, po kelis kartus, kol pajausite, jog gyja.
Jei kamuoja karščiavimas, kelis lašelius kajaputo įmasažuokite į smilkinius.

Malšina skausmą
Nepaisant kajaputo antibakterinių savybių, tai taip pat priemonė padedanti malšinti skausmą. Dėl kajapute esančiu nuskausminamųjų, jis naudojamas sąnarių skausmams, o dėl antispazminių elementų, plačiai paplitęs mėnesinių, raumenų skausmams ir mėslungiui malšinti.
Jeigu kada nors esate susidūrę su labai populiariu, iš Azijos kilusiu “Tigro” balzamu, pastebėsite, jog kajeputas yra viena iš sudedamųjų balzamo dalių. Šis balzamas naudojamas malšinti įvairiems skausmams, pradedant vabzdžių įkandimams, baigiant artritu. Šis produktas pripažintas vienu geriausiu pasaulyje!
Sumaišykite kelis lašelius kajeputų eterinio aliejaus su kokosų ar kitu baziniu aliejumi ir įmasažuokite skaudamą vietą. Efektą pajausite greitai. Jei kenčiate nuo chroninių skausmų, naudokite kajaputų eterinį aliejų kasdien.

Subalansuoja skrandžio ir žarnyno mikroflorą
Jeigu jūs kenčiate nuo skrandžio skausmo, pilvo pūtimo, kylančių rūgščių ir tuštinimosi sutrikimų, kajeputų eterinis aliejus yra tai, ko jums reikia. Antispazminės aliejaus savybės atpalaiduoja įsitempusius vidinius raumenis, kurie sukelia skausmą. taip pat, kajaputas turi simetikono, cheminio elemento funkciją - naikina dujų ir rūgščių perteklių organizme.
Mėnesiniu skausmams, sumaišykite kelis lašus kajeputų aliejaus su kokosų ar kitu baziniu aliejumi, ir masažuokite pilvą prieš laikrodžio rodyklę. Šis metodas taip pat padės pašalinti dujų perteklių. Pasiekti tokių pačių rezultatų galite ir su kajeputų aliejaus inhaliacijomis.

Lygi ir švytinti oda
Vienas populiariausių ingridientų kosmetikos industrijoje, o ypač odos priežiūros priemonėse. Kajeputų aliejuje esantys antioksidantai padeda kovoti su odos nelygumais, raukšlėmis ir depigmentacija.
Nepaisant aukščiau išvardintų, turime gerų naujienų ir tiems, kurie siekia švytinčios odos efekto. Naikindamas toksinus, nešvarumus, sureguliuodamas išskiriamus odos riebalus ir gydydamas spuogus, kajeputų aliejus jūsų odą pavers švytinčią kaip niekada.
Įlašinkite kelis lašus aliejaus į savo mėgiamą veido drėkiklį ar toniką.

11 komentarai


  • iyuxucxo

    ] Efuukoti vnx.cwxu.saulesmandala.lt.mnz.he http://slkjfdf.net/


  • uxefiqukurita

    ] Iwihyeazu kao.nlaa.saulesmandala.lt.cla.wt http://slkjfdf.net/


  • ifiijvi

    ] Aisiceko kez.mmwf.saulesmandala.lt.jpu.sl http://slkjfdf.net/


  • izamisaepate

    ] Ixizow kue.gtvf.saulesmandala.lt.mid.ao http://slkjfdf.net/


  • iijibek
    500 Mg[/url] Buy Amoxil Online buf.dbwx.saulesmandala.lt.lyh.sc http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/