Magiškas Smilkalų Pasaulis - Atraskite Galias

magiškas smilkalų pasaulis | Saulės Mandala | blogas | naujienraštis

Kvapas, aromatas, parfumas, kvepalai ( kad ir kaip pavadinsite) yra naudojamas sukelti tam tikriems pojūčiams. Pavyzdžiui; sužadinti apetitą, sukelti mieguistumą, stimuliuoti kūrybą, koncentraciją ar seksualinę aistrą. Kvapai taip pat yra naudojami religiniuose ritualuose, buriant ar atliekant apeigas.

O vienas iš būdų stimuliuoti pojūčius yra smilkalų deginimas. Šis produktas atsirado žmonių gyvenimuose dar priešistorės laikais, kai mūsų protėviai pastebėjo, jog deginant skirtingus augalus, išsiskiria kvapai, stimuliuojantys skirtingus pojūčių centrus.

Šiame straipsnyje apžvelgsime 11 smilkalų panaudojimo būdų ir privalumų.

Padeda atsilaiduoti ir atsipūsti po sunkios dienos;
Uždekite smilkalus, jaukiai įsirangykite po pledu ant sofos, pasileiskite savo mėgstamą muziką. Švelnūs kvapai užburs jūsų mintis ir kūną, privers atsipalaiduoti ir pajausti šios akimirkos galią.

Malšina stresą ir nerimą;
Jeigu manote, jog įsirangymas po minkštu pledu ar karšto vandens vonia jums nurimti nepadės, vienas iš būdų gali būti kvėpavimo ir širdies plakimo sulėtinimas. Kai kurių smilkalų išskiriami kvapai lėtina kvėpavimą, o tai padeda stresinėse situacijose.

Meditacija;
Smilkalai yra plačiai naudojami religinėse ir spiritualinėse apeigose, kaip stimuliantas, pagyvinantis pojūčius, aukštinantis vibracijas ir padedantis susijungti su aukščiausiuoju. Dažnai meditacija tęsiasi tiek, kiek dega smilkalo lazdelė.

Religija;
Smilkalų deginimas gali būti naudojamas kaip durys į spiritualines praktikas. Tūkstantmečius Krikščionys, Budistai, Hinduistai ir Musulmonai naudoja smilkalus maldų metu.

Sąmoningumas;
Formaliai ar neformaliai, religiniams ar estetikos tikslams, degindami smilkalus jūs sukuriate pozityvią karmą. Taip apibūdinamas smilkalų deginimo ritualas.

Įkvepia Kūrybai;
Kai kurie kvapai yra puikus būdas stimuliuoti kūrybinius centrus. Citrusiniai kvapai, tokie kaip citrinžolės, ar gėlių - kanangų, yra pripažinti garsių menininkų.

Gerina Protinę Veiklą ir Koncentraciją;
Smilkalai gali padėti susikoncentruoti dirbant, rašant, mokinantis ar jūsų mėgstamo hobio metu, kuomet reikia susikaupti. Tai yra kur kas veiksmingesnis stimuliantas koncentracijai, nei muzika.

Pagalba Miegui;
Turbūt vienas aktualiausių smilkalų privalumų - pagalba užmiegant. Daugelis iš mūsų kenčia nuo nemigos, neramaus poilsio ar košmarų. Raminantys kvapai tokie kaip levandų, ramunėlių ar vetiverijų padės jums pailsėti. Tarp kitko, miegoti smilkstant smilkalo lazdelei yra saugiau, nei degant atvirai žvakės liepsnai.

Aktyvina Seksualinę Aistrą;
Tokie kvapai kaip jazminų, vanilės ar rožių stimuliuoja smegenų centrus, kurie atsakingi už seksualinę energiją. Indų kultūroje tikima, jog deginant smilkalus, meilės metu, yra didesni šansai susilaukti vaikų.

Joga;
Sukurti tobulą aurą jogos praktikos metu ne tik svarbu jūsų mintims, bet ir kūniškiems pojūčiams. Jogos metu norite išvengti dirbtinų kvapų, nemalonių garsų ir negatyvios atmosferos. Todėl smilkalai yra puikus pagalbininkas sukuriant aplinką šiai nuostabiai, natūraliai ir sveikai praktikai.

Atraskite Naują Pomėgį;
Kai kuriems patinka ragauti vyną, ieškoti skonių derinių ir juos puoselėti, o kai kuriems patinka deginti smilkalus. Tai gali tapti įdomia kelione ieškant tobulų kvapų ir pojūčių; kurie jus labiausiai motyvuoja Kurti? Kurie jus veikia labiausiai? Kurių negalite pakęsti? O kurie jums sužadina apetitą?…Tiek daug galima atrasti, išmokti ir sužinoti iš šio unikalus pomėgio - smilkalų!

Atraskite Saulės Mandalos smilkalų kolekciją ČIA ir pasinerkite į kvapų vandenyną.


4 komentarai


  • iliritai
    Online[/url] Amoxicillin Without Prescription uxm.htky.saulesmandala.lt.xjb.mv http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • iifukazaxujoo

    ] Amoxicillin Online koy.fmkl.saulesmandala.lt.rmg.kx http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


  • eesulitoluyo
    No Prescription[/url] Amoxicillin 500mg Capsules twm.ufrx.saulesmandala.lt.zvi.mn http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • iyiwumi

    ] Amoxicillin Online sda.ptla.saulesmandala.lt.cmd.ld http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/