Kvapų pažinimo dirbtuvės su Rūta Anima | Saulės Mandala

Kvapų pažinimo dirbtuvės | Saulės Mandala

Kvapo įtaiga stipresnė už, reginius, jausmus ir valią. Kvapo įtaigai neįmanoma atsispirti, jis patenka į mus kaip oras į plaučius, jis užlieja mus, tiesiog užtvindo ir niekas negali nuo jo apsiginti. “ - Patrick Süskind.

Dažnai kalbu apie beribes Visatos galimybes... Su dideliu džiaugsmu ir dėkingumu visoms Moterims, kurios skiria kokybiško laiko sau. Šiais metais turiu pasižadėjimą - daryti viską daug lėčiau ir iš Meilės! 
Šiandien noriu pasidalinti dar vienu jaukiu ir kvepiančiu vakaru nuostabioje moterų draugijoje ir eterinių aliejų apsuptyje. Svajingą aromaterapijos užsiėmimą vedu aš, Rūta Anima, daugiau kaip 10 metų keliaujanti dvasiniu keliu, ieškotoja ir praktikė, vaikiškų renginių organizatorė, "Saulės Mandala" studijos įkūrėja, natūralių botaninių kvepalų šalininkė, Acces Bars praktikė. Visatos energija ir dalis. Pasakiškose kvapų pažinimo dirbtuvėse dalinuosi savo istorija ir patirtimi.

Kūrybiniame procese didelį vaidmenį atlieka aromaterapija, kuri išlaisvina Jūsų užspaustus įsitikinimus, pažadina Jūsų vaizduotę, užsiėmimo metu susikursite savosios svajonės sinergiją, savąjį kvapą...

Kvepalų dirbtuvės | Kvepalai | Eteriniai aliejai

Į kvapų pažinimo dirbtuves atvykusios moterys susipažįsta su natūraliais kvapais iš Balio salos, jų savybėmis bei nauda. Tai nuostabus užsiėmimas, kuris leis Jums sužinoti aromaterapijos ir parfumerijos paslapčių, mėgautis įvairiais dar neatrastais aromatais, leis pažinti ir atrasti naujus kvapus, eksperimentuoti su skirtingais kvapais ir susikurti tą Vienintelį savo kvapą!

Šis aromaterapijos užsiėmimas pradedamas nuo kvapų paletės išrinkimo ir, svarbiausia, nusiteikimo derinti skirtingus kvapus ir noro juos pažinti. Išsirinkus kvapus, sudaroma formulė. O čia jau prasideda svarbiausias ir smagiausias kūrybos momentas. Ir tik galutinai apsisprendus, kokius kvapus maišysite, pradedamas aromaterapinių kvapų gamybos procesas: lašas po lašelio, skubėti tikrai neverta, reikia mėgautis ir pabandyti susigyventi su kvapu. Juk tai - galimybė improvizuoti. O kokia bus Jūsų aromaterapinių kvapų istorija? Pažadinanti jausmus ir kelianti nuotaiką? O gal užburianti jaukumu ir šiluma?

Štai dalinuosi nuotraukomis iš studijos Saviraiškos studija "Saulės Mandala" ... Moters jausminis pasaulis per kvapus, kūrybą ir atsipalaidavimą...Ačiū Jums už švytinčias akis ir tikras šypsenas!
Kvepalų dirbtuvės | Kvepalai | Eteriniai aliejai
Kviečiu Tave į šį magišką patyrimą✨🌿
Suburk drauges ir pasinerk į kūrybos gelmes bei naujus potyrius. Padovanok dovaną gimtadienį švenčiančiai draugei, mamai, sesei, ar tiesiog su kolegėmis pasinerk į neatrastą kelionę po kvapų pasaulį. Surengk nepamirštamą vakarą nuotakai draugei, o gal pakviesk mane į planuojamas vasaros stovyklas, renginius ir atrask save iš naujo. 
Rašykite mums: saulesmandala@gmail.com. 
Su meile, Rūta Anima

1 komentaras


  • Virginija

    Labas rytas, Rūta,

    Dėkoju už prisistatymą Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų „PENKTADIENIO VERSLO KAVA“. Jūsų veikla pristatė Darius. Bet buvo gera klausytis, nes pasakojo su meile ir susižavėjimu 😊

    Žemiau matysite ir mano kontaktus, jeigu turėsite klausimų Darbuotojų saugos ir sveikatos klausimais, kreipkitės.
    https://www.tuvlita.lt/paslauga/sauga-darbe/

    Saulėtų dienų linkėdama,

    Virginija Palaimė

    Lietuvos ir Vokietijos UAB TUVLITA
    Plėtros ir ryšių su klientais vadybininkė

    Lentvario g. 7A, LT-02300 Vilnius
    Tel. +370 5 266 16 66
    Mob. +370 68875960
    El. paštas: virginija.palaime@tuvlita.lt
    www.tuvlita.lt