Kaip Tapti Laisvu Žmogumi?

Kvėpavimas mums duotas gamtos - labai svarbi gyvenimo dalis. Be maisto galime išgyventi apie 40 dienų, be vandens – 5 dienas, o be oro – 3 minutes. Tai mūsų pagrindinis gyvybės šaltinis.

O kas yra sąmoningas kvėpavimas?

Kai žmogus išmoksta stebėti savo kvėpavimą, stebėti kaip įkvepia, kaip iškvepia. Kartais tiesiog sustabdžius akimirką, kvėpuoti giliai, iš lėto, su stebėtoju,
pastebint kiekvieną ateinantį jausmą, pojūtį, prisiminimą, gyvenimas tampa sąmoningas, kupinas šviesos, lengvumo ir meilės ne tik sau, bet ir pasauliui.

Sąmoningas kvėpavimas gali pakeisti ir transformuoti Jūsų gyvenimą. Visos patirtos įtampos, išgyventi džiaugsmai, atėję suvokimai, išjaustas liūdesys, visa tai lieka mūsų kūne. Kūnas saugo 100 proc. informacijos, tik protas prisimena apie 20 proc., nes jei prisimintų viską, mes tiesiog neatlaikytume tiek informacijos. Kvėpavimas gali padėti paleisti visas emocijas, išlengvinti ir harmonizuoti būsenas, bei visiškai pakeisti požiūrį į gyvenimą.

Sąmoningas kvėpavimas - nuostabi galinga praktika, vien stebint savo kvėpavimą kasdienoje, galite pamatyti vykstančius pokyčius. Gyvenimo tempas sulėtėja, pastebite tam tikrus dalykus, kurių anksčiau nematėte. Visus išsikeltus sau darbus įvykdote, bet juos darote su lengvumu. Kai tvirtai nusprendžiate būti atsakingi už savo gyvenimą, įsileidžiate sąmoningumą į savo realybę, Jūs galite pakeisti viską ir tapti laisvi, laisvi nuo įvairių prisirišimų, matytų pavyzdžių, programų, laisvi rinktis. Mes patys kuriame savo realybę, žmogaus prigimtinė būsena yra laimės
būsena, tad nuspręskite būti savo gyvenimo šeimininkais ir susikurkite gyvenimą tokį, kuriuo mėgausitės. Tu gali rinktis!

Aš linkiu visiems laimės. Kiek daug telpa šiuose žodžiuose. Visiems – tai yra visai žmonijai, visai gyvūnijai, augalijai, visai planetai, visai Visatai ir kitoms Visatoms bei galaktikoms. Laimės pojūtis nuvilnija apglėbdamas kiekvieną besąlygiškai. O kas ta laimė? Laimę visi skirtingai suvokia, vieniems laimė būti saugiai su šeima namuose, kitiems laimė mėgautis spontanišku gyvenimu keliaujant po pasaulį, dar kitiems laimė suvokti save ir realizuoti kaip Vienį, kaip beribę sąmonę. Laimės pojūtis - malonus, džiaugsmingas, besąlygiškas, besitęsiantis ir nepaprastai lengvas.

Šiame linkėjime telpa tiek daug šviesos ir gėrio, juk taip gera skleisti Meilę po visą Visatą, juk taip gera matyti aplinkui visus laimingus, juk taip gera dalytis geru. Tad iš tiesų palinkėsime kiekvienai sielai patirti tą tikrąjį laimės pojūtį, suvokti save kaip nemirtingą sielą – Laimės ir Meilės skleidėją. Ištirpkite akimirkoje, be praeities ir be ateities, juk ši akimirka, esanti su Jumis – pati tikriausia ir žavingiausia!