"Gyvoji Mandala" | Saulės Mandala

"Pajusk Darną atsigulęs ant Motinos žemės žolynų stebuklingu laikotarpiu, pamatyk dangų, skriejančius debesis, žaidžiančius paukščius, pajusk protėvių dvasią ir stiprybę... Atsipalaiduok. Nurimk. Būk tėkmėje su Visata. Pajusk kaip Tave užplūsta gyvybė"

Tai tik dar vienas mūsų pirmas kartas. Sulaukę pakvietimo iš Kultūros centro Panevėžio bendruomenių rūmų, net nesuabejojome ir sutikome sudalyvauti Vasarvidžio (Joninių) šventėje, kuri įvyko birželio 23d. Kultūros ir poilsio parke. Tai buvo puiki proga ne tik pabūti su naujai sutiktais žmonėmis, pabendrauti, bet ir įkvėpti visus ir pasidalinti mūsų skleidžiama energija.

Tam, kad Mandala būtų gyva, reikėjo žmogaus, todėl kvietėme visus Panevėžiečius bent truputi atsipalaiduoti, pajusti ramybę, darną ir pabūti su savimi, nes šitame pašėlusiame gyvenime labiausiai to ir trūksta... 

"Gyvosios Mandalos" kūrimo pradžia

"Gyvosios Mandalos" simbolių reikšmės:
  • Žmogaus siluetas apjuostas rožėmis, kurios subalansuoja, apvalo, gydo nuo nerimo ir neša džiaugsmą. Žmonės pabuvę šalia rožių tampa ramesni, geresnės nuotaikos, jų veidus dažniau puošia šypsena.
  • Geltona spalva simbolizuoja saulę, šviesą, gyvybę. Violetinė Karūna - žmogaus valia, stiprybė, Dieviškoji energija.
  • Siluetas tai sakralinis geometrijos simbolis "Vitruvius", simbolizuojantis pusiausvyrą, grožį, harmoniją ir žmogaus kūno proporcijų tobulumo idealą.

"Gyvosios Mandalos" spalvų magija

Atrodo gyvenimas nestovi vietoje, kasdien vis kažkur skubame, pradedame nepastebėti tų mažų, bet nuostabių gyvenimo mums duotų akimirkų. Sustokime, atsipalaiduokime, nurimkime ir pajuskime vidinę ramybę!

Magiška Mandala iš gražiausių gėlių - "GYVOJI MANDALA"

Dėkojame Kultūros centras Panevėžio bendruomenių rūmai už pasitikėjimą, organizavimą ir kvietimą🙏❤️