Akimirkos Trapumas | Saulės Mandala

 saules mandala tinklarastis

Akimirkos trapumas.

Jau po sekundės viskas tampa istorija, praeitis. Akimirka tokia trapi, laikina, greitai išnykstanti, bet ir tuo pačiu žavinga, nes ji nepakartojama. Tiesiogine ta žodžio prasme - nepakartojama. Juk kiekviena sekundė, kurią patiriame vis kitokia. Labai svarbu neprisisrišti prie praeities ir gyventi dabarties akimirkoje. Dažnai žmonės gyvena prisiminimais, kaip buvo gera, kaip kadaise nutiko ir su kuo leido laiką. Žinoma, galime pasidžiaugti tuo, padėkoti už buvusias patirtis ir paleisti jas.

Taip pat nutinka ir su ateitimi. Kartais, mes daug laiko praleidžiame ateityje, kurdami planus, didžiausias savo gyvenimo istorijas, kurių galbūt neteks patirti. Tačiau žmonės būna taip įsijaučia, kaip tikrame filme, su emocija, spalvomis ir garsais. Žinoma, nuostabu tai, kad laviname vaizduotę, bet yra kita pusė. Jei susikurta istorija ar planas neįvyksta, žmonės kartais patiria nusivylimą, nes buvo prisirišę prie įsivaizdavimo. Tai vėlgi prisirišimas ir akimirkos žavesio nebuvimas.

Taip nutinka, kad žmonės taip ir nepabūna dabarties momente, nepasidžiaugia tuom, kas vyksta šią akimirką, jis tai praeityje, tai ateityje. Mes žinoma, galime pasidžiaugti prisiminimais ar sukurti nuostabų rytojaus planą, tik kiekvienam palinkėsime kuo daugiau gyventi šiame momente. Juk nieko nebūna atsitiktinai. Visata mums siunčia tai, ko mums reikia labiausiai. Labai svarbu išlikti dėkingiems, leisti dėkingumui Jus apsupti. Ši energija yra be galo graži ir kupina meilės žavesio, šviesos ir lengvumo. Juk kiekviena akimirka tokia trapi, ir tiek gylio kupinas liūdesys praeis, tiek spindesio prisipildęs laimės pojūtis išnyks.

Kaip ir gamta, mūsų gyvenimas kinta, vyksta virsmas kiekvieną sekundę. Tad nesitapatinkime nei su mintimis, nei su emocijomis ar jausmais, tai ne mes. Viskas praeina ir ateina nauja energija. Leiskite tekėti Jūsų gyvenimo vagai, su pasitikėjimu, atsidavimu ir meile.