Citrusų šėlsmas Jūsų kasdienybėje | Saulės Mandala

Eteriniai aliejai Jūsų kasdienybėje

 

Ar kada pagalvojote, kad Jūsų kasdienybė gali būti GRAŽI ir PRASMINGA?

Įsileiskite šviesą į savo kasdienybę ir mėgaukitės laiku SAU. Pasitelkę Mūsų natūralius eterinius aliejus, leiskite sau atsipalaiduoti ir atgauti jėgas. Atėjo metas atsigulti aromatingoje vonioje, įsijungti kvapų difuzorių ar tiesiog pasimėgauti gaivia namų švara.

Citrusų šėlsmas Jums puikiausiai tinka

Patinka gaivus, saldus, užburiantis citrusų aromatas? Garinkite pašėlusius citrusus kvapų difuzoriuose. Tai suteiks namams nuostabiai fantastišką aromatą ir išvalys bei dezinfekuos patalpų orą, pašalins virusus ir bakterijas.

Nebijokite eksperimentuoti, maišykite skirtingus kvapus.

Bergamočių eterinį aliejų garinkite su levandų, rožių, jazminų, Ylang-Ylang, mandarinų, apelsinų, greipfrutų, rozmarinų eteriniais aliejais.

Apelsinų eterinį aliejų maišykite su levandų, mandarinų, bergamočių, citrinų, greipfrutų, pipirmėčių, Ylang-Ylang, cinamonų, gvazdikėlių, eukaliptų, rozmarinų, nerolio, frankincense, rožinių pelargonijų, jazminų, arbatmedžių, imbiero šaknų eteriniais aliejais.

Mandarinų – puikiai dera su citrinų, kadagių uogų, frankincense, rožinių pelargonijų, apelsinų, greipfrutų, žaliųjų citrinų, bergamočių, nerolio, levandų, citrinžolių, Ylang-Ylang eteriniais aliejais.

Citrinų – garinkite su levandų, rožių, pelargonijų, arbatmedžių, eukaliptų, kadagių uogų, nerolio, japoninių laurenių, mandarinų, greipfrutų, apelsinų eteriniais aliejais. Jei norite atsikratyti nemalonių kvapų savo namuose: citrinų eterinį aliejų garinkite su pušų, greipfrutų ir pipirmėčių aliejais.

Greipfrutų eterinį aliejų maišykite su citrinų, apelsinų, nerolio, gvazdikėlių, imbiero šaknų, palmarozų, frankincense, Ylang-Ylang, rožinių pelargonijų, levandų, mėtų, rozmarinų, bergamočių eteriniais aliejais.

Receptai, kurie nepaliks nė vieno abejingo

Eteriniai aliejai citrusai

Mmm kaip saldu ir neapsakomai gaivu!

ATMINKITE – geriau mažiau nei daugiau.

Citrusai Jūsų kasdieninėje Rutinoje:

Dažnai kyla klausimas, kaip gi eterinius aliejus naudoti kasdienybėje? Garinkite difuzoriuose, valykite paviršius, lepinkitės atpalaiduojančiais masažais, ruoškite aromaterapines vonias, praturtinkite savo naudojąmą kosmetiką eteriniais aliejais.

Dalinamės populiariausiais citrusinių eterinių aliejų panaudojimo būdais:

Voniai: į valgomąjį šaukštą druskos įlašinkite 5-8 lašus eterinio aliejaus ir įpilkite į pilną vonią vandens. Tokiu būdu aliejus lengvai pasklis po visą vonią.

Masažui: eterinį aliejų maišykite su augaliniu aliejumi arba pasirinktu kremu.

Bergamočių: 4-7 lašus sumaišykite su 1-2 valgomaisiais šaukštais augalinio aliejaus arba kremo. Apelsinų: 5 lašus su 1-2 valg. Šaukštais. Mandarinų: 6-8 lašus su su 1-2 valg. Šaukštais. Citrinų: 5-10 lašus su 1-3 šaukštais. Greipfrutų: 5-7 lašus su 12valg.šaukštais.

Meditacijoms bei patalpų aromatizavimui: 5-7 lašus eterinio aliejaus įlašinti į vandenį difuzoriuje.

Grožio procedūroms: 1-5 lašus eterinio aliejaus įmaišykite į 10-15g. kremą, losjoną, dušo želę, šampūną ir kt.

Namų švarai ir gaivai: 5-10 lašus eterinio aliejaus įlašinkite į kibirą vandens, kuriuo valysite baldus ar plausite grindis.

Svarbu: visi citrusiniai aliejai yra fototoksiški, todėl neturėtų būti naudojami ant atvirų kūno vietų prieš būnant saulėje. Stebėti ar nerausta oda.

Karaliai ir Karalienės - Saulės Mandalos citrusiniai eteriniai aliejai Jūsų gerai nuotaikai, savijautai, grožiui ir t.t.

Eteriniai aliejai Jūsų gerai nuotaikai

Šalin niūrias mintis ir mėgaukitės kasdienine rutina be rūpesčių! 100% natūralūs citrusiniai eteriniai aliejai, kurie privalo apsigyventi Jūsų namuose.